fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Vlotte communicatie
150.000 containers per jaar
Eén van de grootste in België

Zwaar transport voor bedrijven in en rond Limburg

Zoekt u naar een mogelijkheid tot zwaar transport voor bedrijven in de regio Limburg? S’Jegers uit Laakdal, nabij Geel, biedt allerlei vormen van transport voor bedrijven aan waaronder ook zwaar transport in Limburg en België. Ontdek onze mogelijkheden!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

S'Jegers vrachtwagen bij kantoor
s'jegers vrachtwagens voor containers

Wij regelen het zwaar transport voor uw bedrijven in Limburg en omstreken

Wanneer spreken we nu van zwaar transport? Zwaar transport verwijst naar het vervoer van goederen die niet binnen de normale wegafmetingen passen. Voor het vervoer van te grote, brede of zware goederen is een vergunning nodig. Als één van de grootste bedrijven in de Belgische transportsector regelen wij met precisie en zorg het zwaar transport in Limburg en België. Door voor ons te kiezen kan u dus op uw twee oren slapen en het werk overlaten aan onze professionals! Bent u nog op zoek naar andere transportmogelijkheden voor uw bedrijf? Wij bieden nog tal van andere diensten aan, zoals het vervoer van zeecontainers en van bulkgoederen!

 

Vraag een offerte aan, het is volledig vrijblijvend

Ziet u onze firma op de grens van Antwerpen en Limburg als een geschikte kandidaat voor het zwaar transport voor één van uw bedrijven? Vraag een gratis offerte aan! Had u nog praktische vragen? U mag ons ook altijd bellen op +3213677823.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!