fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Walking floor-transport van een bedrijf nabij Limburg

Bent u zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in walking floor-transport en dat actief is in Limburg? Ons bedrijf in Laakdal, nabij Geel, biedt allerlei transportmogelijkheden aan waaronder ook het transport met walking floor-trailers. Ontdek of een walking floor-vrachtwagen voor u de juiste oplossing is!

 

Wanneer is walking floor-transport van ons bedrijf in regio Limburg de juiste keuze?

Ons bedrijf op de grens van Antwerpen en Limburg maakt gebruik van walking floor-transport voor het vervoer van bulk of onverpakte goederen zoals huisvuil, hout, biomassa… en van verpakte goederen in grote hoeveelheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan palletten of papierrollen. Af en toe mag het eens vanzelf gaan, toch? Dat is nu precies wat er gebeurt bij walking floor-transport wanneer de lading ter plekke is: hun hydraulische vloer werkt de goederen automatisch naar buiten. Als dat niet fantastisch is! Het transport van dergelijke walking floors gaat natuurlijk niet vanzelf. Gelukkig bent u al bij de juiste partij om u daarmee op weg te helpen.

 

Bekijk onze andere transportmogelijkheden

Bent u niet zeker of walking floor-transport het juiste type transport is voor uw vracht in regio Limburg of elders in België? Bekijk zeker eens onze andere transportmogelijkheden! U mag ook bellen naar +3213677823 indien u nog met vragen zit. U kan trouwens altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wat u ook beslist, de specialisten van S’Jegers helpen u met alle plezier verder!

Een offerte aanvragen is zo van de baan

 

…en volledig vrijblijvend!