fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Vlotte communicatie
150.000 containers per jaar
Eén van de grootste in België

Transportfirma nabij Limburg

Voor een ruim aanbod aan diensten bent u bij onze transportfirma op de grens van Antwerpen en Limburg op de goede plek. Bekijk welke diensten wij als internationaal transportbedrijf uit regio Limburg allemaal aanbieden en ontdek welk transport voor uw bedrijf het meest geschikt is.

 

 

Ontdek uw methode van transport door onze transportfirma in regio Limburg

Dankzij het ruime aanbod van S’Jegers in Laakdal, nabij Geel, vindt u gegarandeerd de juiste dienst. Heeft u containers die vervoerd moeten worden? Als internationaal transportbedrijf op de rand van Limburg mogen wij jaarlijks 150.000 zeecontainers vervoeren! Of zoekt u een transportfirma in regio Limburg voor het transport van bulk? Dan zijn onze walking floor-trailers de perfecte keuze voor uw bedrijf. Als internationaal transportbedrijf uit regio Limburg mogen wij genieten van een enorm aantal vrachtwagens voor allerlei vormen van transport. Zo bestaat onze vloot uit een 300-tal trekkers, 600 containerchassis, 250 huifwagens en ongeveer 20 trekkers voor koel- en vriestransport. Daarnaast beschikken we ook over een hypermoderne garage en technische ruimte voor herstellingswerken, magazijnen voor opslag en een grote parkeerruimte voor alle voertuigen.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

S'Jegers vrachtwagen bij kantoor
s'jegers vrachtwagens voor containers

Vervoeg het team van onze transportfirma nabij Limburg

Aangezien ons internationaal transportbedrijf op de grens van Antwerpen en Limburg wilt blijven groeien zijn we voortdurend op zoek naar manieren om ons aanbod en infrastructuur uit te breiden. Ook op vlak van personeel. Bent u zelf een chauffeur met rijbewijs CE en wilt u graag meegroeien met ons bedrijf? We hebben verschillende openstaande vacatures. Bekijk welke vacature het meest bij u past en wie weet mag u binnenkort meegenieten van de infrastructuur van ons internationaal transportbedrijf nabij Limburg!

 

Heeft u uw transportmethode gevonden? Vraag een offerte aan

Heeft u al onze mogelijkheden bekeken en heeft u de perfecte vervoersmethode gevonden voor uw goederen? Vraag gerust een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? U kan ons altijd bellen op +3213677823. De experts binnen onze transportfirma in regio Limburg helpen u met plezier verder!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!