fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Vlotte communicatie
150.000 containers per jaar
Eén van de grootste in België

Transportcamion

Bent u op zoek naar een transportcamion voor het vervoer van uw vracht? S’Jegers uit Laakdal, nabij Geel, heeft verschillende soorten transportcamions geschikt voor allerlei types van vracht. Ontdek onze types en vind de vrachtwagen die bij uw transport past!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

S'Jegers vrachtwagen bij kantoor
s'jegers vrachtwagens voor containers

Bekijk de mogelijkheden en vind de juiste transportcamion

Bent u op zoek naar een transportcamion voor uw diepgevroren of gekoelde vracht? Wij bieden koel- en vrieswagens aan! Of heeft u huifwagens nodig voor het vervoer van uw ladingen? Ook dat soort transportcamion kunnen we u aanbieden! Bekijk gewoon alle opties en we zijn ervan overtuigd dat u bij ons de juiste vrachtwagens voor uw transport zal vinden. Bent u een chauffeur met een CE-rijbewijs en bent u geïnteresseerd in het besturen van een transportcamion? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures en wie weet wordt u ons nieuwste teamlid!

 

Heeft u uw transportmethode gevonden? Vraag een offerte aan

Heeft u het juiste type vrachtwagen gevonden voor het transport van uw vracht? Of zit u toch nog met bepaalde vragen? U kan altijd een offerte aanvragen die bovendien volledig vrijblijvend is! Daarnaast mag u ons ook altijd bellen op +3213677823. Onze specialisten zoeken samen naar de meest geschikte oplossing en beantwoorden al uw vragen met plezier!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!