fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Transport van tanks

Dagelijks vervoeren we voor onze klanten grote hoeveelheden gas, brandstof, afvalwater, vloeibare mest of GMP-producten en slib in gespecialiseerde tankwagens of tankcontainers. Die kunnen ofwel van ons eigen wagenpark afkomstig zijn ofwel door derden worden voorzien. De S’Jegers-tankwagens kunnen met hun inhoud van 30 tot 36 m³ best wat slikken. Ze worden aangedreven door zware industriële verdringerpompen en krijgen waar nodig (afhankelijk van hun inhoud) extra koppelingen en zuigdarmen van verschillende diktes mee op reis.

En in het geval dat een ‘gewone’ tankwagen niet voldoende is voor uw vracht, verleiden we u graag met onze geïsoleerde of verwarmde tankcontainers.

Gezien het feit dat al onze chauffeurs onder andere ADR-gediplomeerd zijn, loopt ook het transport van gevaarlijke stoffen bij S’Jegers trouwens op rolletjes.

En dan zijn er natuurlijk nog de mesttransporten waar we even kort over moeten uitweiden… Zoals de wet het voorschrijft, worden die steeds rechtstreeks aangemeld bij de Mestbank. S’Jegers Transport voldoet overigens aan de relatief nieuwe verplichting van het AGR-GPS-systeem. Die stipuleert dat elk voertuig dat op een mesttransport-missie vertrekt, overal getrackt moet kunnen worden via een goedgekeurd AGR-apparaat. Ten slotte beschikt onze tankcontainervloot eveneens over enkele wagens met een monsterapparaat, waardoor bestemmingen buiten België en/of Nederland geen probleem zijn.

Interesse in ons tankwagentransport? Tank you very much! We kijken uit naar uw mail, bericht of telefoontje.

Een offerte aanvragen is zo van de baan

 

…en volledig vrijblijvend!