NederlandsFrançaisEnglishDeutsch
Op zoek naar een partner in transport?  Vraag een offerte aan!  

CONTAINERTRACTIE

Wij verzorgen uw containertransport. Ontdek hier onze onbeperkte mogelijkheden.
Meer lezen

INTERNATIONAAL TRANSPORT

Uw betrouwbare partner voor internationale zendingen, ook voor express vervoer.
Meer lezen

Wie zijn we?

De voornaamste activiteit van S’Jegers transport is het vervoeren van zeecontainers. Daarnaast zijn we ook actief in het internationale transport van groepage en volle vrachten in huifwagens.

Sinds 2000 zijn we gevestigd in de bedrijvenzone in Vorst-Laakdal. We beschikken op onze site over een hypermoderne garage en technische ruimte, goed uitgeruste magazijnen en burelen. Onderhoud, voorbereiding voor de technische keuring, depannage en herstelling gebeuren door het eigen team van mecaniciens.

Onze grote parking is goed voor een extra capaciteit van meer dan 100 vrachtwagens.

Wij beschikken over een opslagruimte van 3000 m2 voor een veilige opslag van uw goederen op korte en lange termijn. Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid voor opslag in tijdelijke of mobiele magazijnen. Vraag meer info aan onze gemotiveerde medewerkers.

Wij werken met het software programma Transport Administration System (TAS), gekoppeld aan het "Transcis Management system". Dit programma helpt onze expediteurs bij het elektronische beheer van hun transportactiviteiten, inclusief routeplanning, documentbeheer en facturatie, waardoor onze operationele kosten sterk verlaagd zijn. Op die manier kunnen wij aan onze klanten een nog betere service verlenen en scherpe prijzen aanbieden.

Verder werken wij steeds aan een beter en schoner wagenpark, volgens de emissienorm Euro 5 en Euro 6. Daarnaast investeren we constant in polyvalente chassis, gensets, kippers en combi chassis.