NederlandsFrançaisEnglishDeutsch
Op zoek naar een partner in transport?  Vraag een offerte aan!  

CONTAINERTRACTIE

Wij verzorgen uw containertransport. Ontdek hier onze onbeperkte mogelijkheden.
Meer lezen

INTERNATIONAAL TRANSPORT

Uw betrouwbare partner voor internationale zendingen, ook voor express vervoer.
Meer lezen

20 dv/40dv/40hc/45hc

S’Jegers Transport heeft zich bekwaamd in het veilig en tijdig aanleveren van uw zeecontainers, of Full Container Loads (FCL) vanuit de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam, alsook op de containerterminal in Meerhout.

Zeecontainers worden meestal vervoerd per vrachtwagen, boot of trein. Ze kunnen ook worden ingezet voor tijdelijke opslag. De meest populaire container is de 20ft zeecontainer. Een 20 ft container is ongeveer 6 meter lang, 2.44 meter breed en 2,59 meter hoog. De inhoud bedraagt 33,1 m³. Hij is net groot genoeg om 14 europaletten te vervoeren, of 10 industriële paletten.

Ons grootste type zeecontainer is de 40ft container. Dit type zeecontainer is op vele manieren inzetbaar. Een 40ft container is 12,19 meter lang, 2.44 meter breed en 2,59 meter hoog. De inhoud bedraagt 67,3 m³, waardoor hij plaats biedt aan 30 europaletten, of 24 industriële paletten. Naast de traditionele 40 ft container, kunnen wij ook 40ft High Cube (HC) containers vervoeren. Deze containers zijn 2,89 meter hoog, waardoor er een extra laag losse goederen in kan vervoerd worden.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om 45ft containers te vervoeren. Deze container, met 13,72 meter lang net iets groter dan de 40ft, komt de laatste tijd meer en meer boven water. Voor vele klanten is een 45ft container de ideale oplossing. De 45ft container heeft ruimte voor 33 europaletten, of 26 industriële paletten.