fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Drivolution

Onze preventieadviseur zorgt voor een permanente scholing van onze chauffeurs. Zij worden intern opgeleid om veilig en defensief te rijden. Daarnaast zijn onze vrachtwagenbestuurders geschoold in het zuinig en ecologisch verantwoord rijden. Dit bespaart een flink aandeel op onze brandstofrekening, waardoor we uw tarieven scherp kunnen houden. 

Bovendien is het ook nog eens veel beter voor het milieu. Waar mogelijk draagt S’Jegers Transport graag zijn steentje bij aan een schonere omgeving. Al onze chauffeurs worden opgeleid volgens de principes van DrivOlution

Onze preventieadviseur heeft zich hierin de laatste jaren bekwaamd en volgt ook nu nog permanent bijscholing. Naast individuele coaching en een doorgedreven rijstijlanalyse, staat hij de chauffeurs en de mecaniciens ook bij met trainingen en publicaties rond veiligheid en preventie op de werkvloer.

Vraag een offerte aan:

 

Geheel vrijblijvend 

Vracht eens even! Zoeken jouw goederen vervoer?

Duik in je digitale pen en laat ons weten wat wanneer van waar naar waar moet worden vervoerd per vrachtwagen. Wij streven ernaar om elke offerteaanvraag binnen de 24u te beantwoorden…now that’s trucking fast!