fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Containertransport voor bedrijven Limburg

S’Jegers mag zich in de wereld van het containertransport één van de grootste bedrijven in Limburg en zelfs heel België noemen. Dat we ons zo mogen noemen hebben we aan verschillende redenen te danken. Ontdek onze werkwijze en wie weet wordt uw bedrijf onze nieuwste klant.

 

Ontdek het succes achter het containertransport voor bedrijven van ons bedrijf nabij Limburg

Ons bedrijf uit Laakdal, nabij Geel en de provincie Limburg, zorgt dankzij zijn ervaring al jaren voor het containertransport van allerlei nationale en internationale bedrijven. Daarnaast hebben we tal van samenwerkingen met toonaangevende terminals en logistieke bedrijven, zoals Inland Terminal BCTN Meerhout. Tot slot hebben we ook een drang om een doorgedreven klantenservice te bieden. We zoeken dus altijd naar een goede oplossing en net daarom genieten we van zo’n groot klantenbestand. Dat grote klantenbestand van ons bedrijf nabij Limburg vertaalt zich in het jaarlijks containertransport van ongeveer 150.000 containers voor allerlei bedrijven. Daarnaast bieden we ook nog tal van andere transportopties aan, zoals met vrachtwagens.

 

Ontdek ons aanbod aan containertransport

Voor u kan beslissen of u met ons in zee wil gaan moet u natuurlijk weten wat ons aanbod is. Dat bestaat uit allerlei diensten en vormen van containers. Om het u makkelijk te maken lijsten we ze even op:

  • zeecontainers in alle mogelijke formaten: 20 voet, 40 voet en 45 voet
  • ADR: vervoer van gevaarlijke stoffen
  • reefers inclusief gensets (generatorsets)
  • kipcontainers (20 voet, 40 voet en 45 voet)
  • tankcontainers
  • combi-chassis (2x 20 voet)
  • ecocombi / LZV (1x 20 voet + 1x 40 voet of 3x 20 voet)

Naast het puur transporteren bieden we ook containeroplossingen aan in het kader van: op- en overslag, verkoop & verhuur en fumigatie.

 

Vraag uw offerte aan

Ziet u een samenwerking met ons bedrijf op de grens van Antwerpen en Limburg voor het containertransport van uw bedrijven wel zitten? Vraag een offerte aan of bel naar +3213677823. Wij helpen uw bedrijf graag verder!

 

 

 

Een offerte aanvragen is zo van de baan

 

…en volledig vrijblijvend!