fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Vlotte communicatie
150.000 containers per jaar
Eén van de grootste in België

Chauffeur met rijbewijs type CE voor internationaal transport

Bent u een chauffeur met een rijbewijs type CE en wilt u graag voor een internationaal transportbedrijf werken? Ontdek waar S’Jegers als internationaal bedrijf uit Laakdal, nabij Geel en de regio Limburg, voor staat en bekijk onze openstaande vacature voor een chauffeur CE. Wie weet wordt u binnenkort onze nieuwste chauffeur CE en gaat u internationaal!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

S'Jegers vrachtwagen bij kantoor
s'jegers vrachtwagens voor containers

Wat verwachten wij van u als chauffeur CE van ons internationaal bedrijf?

Concreet zoeken we voor de vacature van chauffeur CE in regio Limburg iemand die zal instaan voor het vervoeren van zeecontainers voornamelijk in de Benelux. U moet bereid zijn om een hele week in uw vrachtwagen te slapen. Ervaring met zeecontainers is niet vereist maar is zeker wel een pluspunt. Verder zijn er ook enkele concrete eigenschappen die wij belangrijk vinden, zoals klantvriendelijkheid, proactief handelen en verantwoordelijkheid. Ziet u internationale trajecten toch niet zo zitten? Bekijk gerust onze andere vacatures!

 

Ontdek wat wij u bieden

Bent geïnteresseerd in de vacature van chauffeur CE van een internationaal bedrijf in de regio Limburg maar vraagt u zich af wat wij u te bieden hebben? U komt in de eerste plaats terecht bij een van de grootste transportbedrijven van heel België. Als grote speler bieden we een ruim assortiment aan transportmogelijkheden aan, zoals huifwagens, koel- en vrieswagens en zwaar transport. Dit wil zeggen dat er veel groei- en doorschuifmogelijkheden zijn binnen ons bedrijf. Daarnaast kan u ook genieten van een interne opleiding met kwaliteit. Heeft u de vacature voor chauffeur CE doorgenomen en ziet u zichzelf werken in ons internationaal bedrijf in regio Limburg? Solliciteer nu en wie weet zit u binnenkort achter het stuur van één van onze vrachtwagens!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!