fbpx
w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 27

B-2430 LAAKDAL

Offerte aanvragen

KLIK HIER

w

+32 13 67 78 23

info@sjegers.eu

Nikelaan 5

2430 LAAKDAL, België

Offerte aanvragen

KLIK HIER

Vlotte communicatie
150.000 containers per jaar
Eén van de grootste in België

Bulktransport in regio Limburg

​Heeft u nood aan bulktransport voor uw bedrijf in de regio Limburg of elders? Ons bedrijf uit Laakdal, nabij Geel, beschikt over een ruim assortiment aan transportmogelijkheden en soorten vrachtwagens. We leveren uw bulktransport met plezier af op de juiste plaats, of die plaats nu in Limburg is of elders. Ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen!

 

Ontdek hoe wij bulktransport regelen in ons bedrijf nabij Limburg

Wilt u een grote bulkvracht transporteren? U bent bij S’Jegers Logistics aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een grote voorraad walking floor-trailers, perfect voor het vervoer van bulkmateriaal, zoals huisvuil of hout. Wat die soort container zo geschikt maakt voor bulktransport is hun hydraulische vloer. Die zorgt er namelijk voor dat de goederen automatisch naar buiten worden gewerkt! Dit zorgt voor een veel snellere levering dan wanneer dit handmatig gebeurt. Bent u zelf een chauffeur met een CE-rijbewijs en wilt u graag meehelpen aan het leveringsproces? Bekijk onze vacatures!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

S'Jegers vrachtwagen bij kantoor
s'jegers vrachtwagens voor containers

Kies voor een samenwerking met ons

Kies voor ons bedrijf op de grens van Antwerpen en Limburg en wij garanderen u dat het bulktransport op een vlotte en veilige manier verloopt. Twijfelt u toch nog? Vraag een gratis offerte aan of bel naar +3213677823. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en nemen uw twijfels weg!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!